Hur ser era konferensrum ut?

Snubblar du på lösa kablar som ligger utspridda över golvet? Bländas du av spotlightlamporna i taket? Går videolänken till lokalkontoren ner hela tiden?


Allt ska bara funka, helt enkelt!
Teknikstrul och trista omgivningar kan sänka vilket möte som helst.

STS erbjuder presentationsmiljöer för både företag och offentlig sektor och förstärker mötesupplevelsen med smart ljud- och bildlösning.

STS är vårt affärområde  för tjänster och helhetslösningar.
Vi har gedigen erfarenhet och skapar miljöer med utrustning som installeras i allt från det minsta mötesrummet till stora hörsalar, styrelserum, operations- och röntgenrum och utbildningslokaler.

Allt från en och samma partner

Vi hjälper till med allt från en idé till färdig installerad lösning i befintlig eller ny lokal. Låt oss därför vara involverade tidigt i byggprojektet.

Vi hjälper vi dig med rumsdesign, projektledning och systemintegration för att skapa smarta miljöer för dina interna och externa möten. I vårt erbjudande ingår videokonferens, ljud- och bildlösningar, mörkläggning samt styrsystem.

Paketlösningar mötesrum

I mötesrum som tjänst ingår projektering, produkter, installation, service och support samt utbytesmöjligheter och du kan göra förändringar på månadsbasis.

Projektering
Planerar ni en smart och effektiv lösning till konferensrum, klassrum eller hörsalar? Ett väl genomfört förarbete spar både tid och pengar och är en förutsättning för ett bra slutresultat.


Produkter
Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett komplett sortiment av AV-utrustning. Vi hjälper er att välja lösningar som är både toppmoderna och lättanvända.


Installation
Våra installatörer har all kompetens som krävs för installation och driftsättning av alla projektets komponenter. Vi ansvarar gärna för hela processen - allt från projektledning och installation till utbildning och service.


Service/support - en partner - ett samtal
Vi erbjuder en komplett serviceorganisation inom AV-området. Det innebär en trygghet för er - att få pålitlig, lättillgänglig och kundanpassad service och support.

 

 

Vill du veta mer?

Vår kunniga personal hjälper dig hela vägen till färdig lösning och ger dig löpande stöd. Ring 08- 736 18 00 eller låt oss kontakta dig!