Vårt erbjudande

Supplies Team är en heltäckande leverantör inom IT, telekom, dokument, kontor samt tillbehör och förbrukningsmaterial.


Inom våra affärsområden har vi engagerade och kompetenta medarbetare som hjälper er att hitta de lösningar som passar bäst och gör skillnad. Våra kunskaper och långa erfarenhet borgar för att allting fungerar som planerat. När du vänder dig till oss på
Supplies Team kan du vara säker på att få professionell och personlig service. 

Gå till vår webbshop

Utskriftslösningar


Våra lösningar är inte bara enstaka åtgärder för konstandsbesparing och optimering av maskinparken. Det är en helhetslösning där vi tar över och garanterar driften av er maskinpark.

Konferens, ljud & bild


Hos oss får du en leverantör som följer dig från idé och planering till inköp, installation och utbildning. Det perfekta konferensrummet är bara ett möte bort.

Klient


Klientområdet handlar helt enkelt om lösningar, för att ni och användarna ska ha det ni behöver när ni behöver. Oavsett var och när dina medarbetare arbetar, ska datorerna fungerar säkert och smärtfritt.

Ergonomi på kontoret


Vi arbetar med din arbetsplatsmiljö, ser till att du har de rätta produkterna kring din arbetsplats för trivsam ergonomisk vardag

Telefonilösningar


Telefoni är mer än bara samtalspriser och telefoner. Som rådgivare och projektledare har vi gedigen kunskap inom telekomlösningar och hur de på bästa sätt fungerar hos våra kunder.

Datortillbehör


Vi är en komplett leverantör av datortillbehör, kontorsvaror och förbrukningsartiklar av alla ledande märken. I vår webshop köper du allt enkelt och smidigt.

-->