Supplies Team

Vi förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. Vi skapar innovation,trygghet och funktion.


Vi har alla ställts inför utmaningen att inte hinna med det vi skulle vilja göra, att det inte finns utrymme i budgeten eller att vi inte har den information vi behöver för att fatta de beslut vi skulle vilja. Det är här Supplies Team vill göra skillnad genom att skräddarsy lösningar efter våra kunders enskilda behov gällande IT-produkter och tjänster.

Vår ambition är att vara en heltäckande leverantör för det moderna kontoret. Vi levererar produkter och kompletta lösningar inom IT, telekom, dokument och kontor. Visionen är att vara Sveriges ledande leverantör av effektiva arbetsplatser. Det kan betyda att vara bollplank vid en översyn av våra kunders telefoni, eller anpassning av utskriftsmiljön till en säker, kostnadsbesparande maskinpark.

I många fall hjälper vi till med betydligt enklare saker, men nog så viktiga för den interna servicenivån, som t ex beställning av tangentbord, förbrukning, bildskärmar, IT-utrustning till den nyanställde som börjar redan nästa vecka.

Grunden för vår framgång är att vi med engagerade medarbetare lyckas utveckla och bygga vidare verksamheten till nytta för våra kunder. Inriktningen är att förenkla vardagen för dig som kund.

När du vänder dig till oss på Supplies Team kan du vara säker på att få professionell och personlig service. Vår drivkraft är att vinna Ert förtroende och etablera långsiktiga samarbeten. Filosofin är att våra nöjda kunders framgång är vår framgång!

Välkommen att bli vår kund och partner!

-->