Det här är Supplies Team

Vi förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. Vi skapar innovation,trygghet och funktion.


Vi har alla ställts inför utmaningen att inte hinna med det vi skulle vilja göra, att det inte finns utrymme i budgeten eller att vi inte har den information vi behöver för att fatta de beslut vi skulle vilja. Det är här Supplies Team vill göra skillnad genom att skräddarsy lösningar efter våra kunders enskilda behov gällande IT-produkter och tjänster.

Affärsidé
Vi förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. Vi skapar innovation,trygghet och funktion.

Ambition
Vår ambition är att vara en heltäckande leverantör för det moderna kontoret. Vi levererar produkter och kompletta lösningar inom IT, telekom, dokument och multimedia.

Vision
Visionen är att vara Sveriges ledande leverantör av effektiva arbetsplatser. Det kan betyda att vara bollplank vid en översyn av våra kunders telefoni, eller anpassning av utskriftsmiljön till en säker, kostnadsbesparande maskinpark. Eller varför inte överlåta servicen av alla era konferensrum till oss? 

I många fall hjälper vi till med betydligt enklare saker, men nog så viktiga för den interna servicenivån, som t ex beställning av tangentbord, förbrukning, bildskärmar, IT-utrustning till den nyanställde som börjar redan nästa vecka.

Grunden för vår framgång är våra engagerade och kompetenta medarbetare. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att få professionell och personlig service. Vår drivkraft är att vinna ert förtroende och etablera långsiktiga samarbeten. 

Som kund hos oss ska ni aldrig behöva sätta er in i tekniska frågor, det sköter vi.
Med Supplies Team får ni inte bara en engagerad och innovativ partner, utan också en rådgivare med mångårig erfarenhet, kompetens och starkt fokus på befintliga och nya kunder.

 

Välkommen att bli vår kund och partner!