2013-12-16

Julhälsning från Supplies Team


Hösten har gått försvinnande fort, trots det milda vädret är vintern här och julen står snart för dörren. Jag vill börja med att tacka alla kunder, leverantörer och medarbetare för det fina samarbetet under året som gått. 

Året har varit positivt och utmanande. Vår fortsatta satsning på tjänster har fallit mycket väl ut. Vi är mycket stolta och glada över att få välkomna ett stort antal nya kunder till oss. 

För några veckor sedan gjordes en kundundersökning bland Supplies Teams kunder. Vi har genom åren fått bra resultat och till vår glädje ökar kundnöjdheten under 2013!  Våra kunder framför lite ris och mycket ros. De synpunkter som framfördes gällde främst vår nätbutik där bättre sökfunktioner efterfrågades. Vi tar till oss detta och tittar på vad vi kan göra bättre framöver. 

Enligt kundundersökningen har vi ett gott rykte. Vi bryr oss om våra kunder och vi har en serviceinriktad, trevlig och hjälpsam personal. Ett riktigt roligt resultat för oss att ta del av! Det gläder mig mycket och detta driver oss vidare i vår strävan mot ständiga förbättringar. 

Min förhoppning är att Ni upplever att vi gör skillnad med vår snabba och personliga service, samt att vi vill skapa goda affärer som förenklar vardagen för just dig! 

Jag ser fram emot ett nytt spännande år fyllt med aktiviteter och inspirerande möten. 

Med detta vill jag önska er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

 

Harris Hädd
VD